Kuchnia nieoczywista. Zupa migdałowa
Warsztaty kulinarne online dla młodzież (+16 lat) i dorosłych z cyklu "Królewska kuchnia Paula Tremo"
Terminy: Warsztat I: 25 czerwca 2020 r., godz. 17.30 (czwartek) - warsztaty dostępne dla osób słabosłyszących i niesłyszących, tłumaczone na PJM, czas trwania: 90 minut
Warsztat II: 27 czerwca 2020 r., godz. 11.00 (sobota) - warsztaty dostępne dla osób słabosłyszących i niesłyszących, tłumaczone na PJM, czas trwania: 90 minut
Formularz zgłoszeniowy: https://bit.ly/kuchnia_nieoczywista
Wstęp: bezpłatny, link do warsztatów wysłany zostanie nie później niż dwie godziny przed rozpoczęciem wydarzenia, na adres, z którego dokonana została rezerwacja
Wymagania techniczne: komputer z dostępem do Internetu, z kamerą internetową
Materiały do przygotowania we własnym zakresie: moździerz lub blender, sitko lub gaza, garnek, tarka z małymi oczkami, podstawowe naczynia i sztućce
Składniki niezbędne do przygotowania potrawy: migdały, woda, mleko (krowie lub roślinne), ryż, cytryna, rodzynki, cukier - dla osób mieszkających w Warszawie istnieje możliwość dostarczenia produktów do domu, prosimy o zaznaczenie takiej opcji w formularzu zgłoszeniowym
Dodatkowe informacje: Aleksandra Sztajerwald (Fundacja Kultury Bez Barier) aleksandra@kulturabezbarier.org